pursiseura
nyt titleBarWhite
nyt

 

Toimintasuunnitelma 2021 on julkaistu.

 

Matkapurjehduskilpailusäännöt

 1. Kilpailu alkaa seuran lipunnostopäivänä ja jatkuu lipunlaskuun nosto- ja laskupäivä kokonaan mukaan lukien. Kilpailuun voi osallistua vain seuran jäsen, jonka vene on rekisteröity ja katsastettu Porin Pursiseuraan.
   
 2. Kaikki pisteisiin oikeuttavat merkinnät täytyy olla lokikirjaan merkittynä. Muita muistiipanoja tai jälkilisäyksiä ei hyväksytä.
   
 3. Lokikirjan kopiot on palautettava kolmen viikon kuluessa lipunlaskusta kilpailupäällikölle.

  Kilpailija laskee pisteensä valmiiksi ja tekee tarvittaessa selvennyksiä pisteisiin oikeuttavista merkinnöistä. Kilpailulautakunta tai vastaava voi vähentää kilpailijan pisteitä, jos se huomaa virheitä, mutta se ei voi lisätä kenellekään pisteitä muussa tapauksessa kuin selvässä laskuvirheessä.
   
 4. 4.1 1 NM = 1 piste
4.2 Vierassatamassa käynti = 20 pistettä
  4.3 Kaudessa lasketaan vain yksi käynti kohteeseen.
  4.4 Vierassatamiksi luetaan pursiseurat, karttaan merkityt vierassatamat, pistäytymislaiturit ja leirintäalueet. Luonnonsatamia ei lasketa.
  4.5 Osallistuminen merenkulkukilpailuun ym. päällikkönä, navigaattorina, kilpailupäällikkönä tai ratamestarina = 30 pistettä.
  4.6 Alle 5 NM:n matkoja ei lasketa matkapurjehduksiksi, paitsi jos matka jatkuu ja on poikettu esimerkiksi kahteen toisiaan lähellä oleviin vierassatamiin. Esimerkiksi käynti 4 NM:n päässä olevassa kohteessa ja palaaminen takaisin ei ole matkapurjehdus vaan paikallispurjehdus.
   
 5. Mahdollinen kiertopalkinto menee kolmesta poikki eli hän, jolla on kolme nimeä palkinnossa, saa palkinnon omaksi. Jos matkapurjehduskilpailua ei jonain vuonna järjestetä, kiertopalkinto on palautettava seuralle seuraavassa syyskokouksessa eli kiertopalkinto on aina vuoden saajalla. Muut palkinnot ovat aina saajan omia.
   
 6. Nämä säännöt kumoavat kaikki aikaisemmat matkapurjehduskilpailusäännöt.

Terveisin hallitus

tapahtumat
tapahtumat

 

Vuosikokous 18.3. pidetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

PPSlogotr